+3662/284-011
+3662/284-187
hivatal@domaszek.hu
hello world!

Impresszum

  1. Home
  2. /
  3. Impresszum

A https://www.domaszek.hu Domaszék Nagyközségi Önkormányzatának hivatalos honlapja, mely a Domaszék Nagyközségi Önkormányzati Hivatal felügyelete alatt működik. A honlap üzemeltetése és a folyamatos elérhetőség biztosítása a Domaszék Nagyközségi Önkormányzat Hivatal feladata.

Domaszék Nagyközségi Önkormányzat

székhely: 6781 Domaszék, Köztársaság tér 1.

levelezési cím: Domaszék Nagyközségi Önkormányzat, 6781 Domaszék, Köztársaság tér 1.

törzsszám: 726544

adószám: 15726542-2-06

KSH szám: 15726542-8411-321-06

Telefon: +3606-62-284-011

E-mail: hivatal@domaszek.hu

A honlap készítője:  Domaszék Nagyközségi Önkormányzat Hivatala

Tárhelyszolgáltató: Tárhelypark Kft - https://tarhelypark.hu

Szerkesztési feladatok

A honlap szerkesztését a Domaszék Nagyközségi Önkormányzat Hivatala végzi. Felelős szerkesztő: jegyző.

A honlap tartalmával kapcsolatos észrevétel, az oldalakkal kapcsolatos technikai probléma vagy nem működő link bejelentése az hivatal@domaszek.hu email címen lehetséges.

Jogi nyilatkozat

A honlap (a www.domaszek.hu szerveren elérhető internet szolgáltatás), vagy bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalunkat!

Szerzői jog

Domaszék Nagyközség Önkormányzat (a továbbiakban: Önkormányzat) weboldala, az azon található minden képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben kizárólag az Önkormányzat kifejezett erre vonatkozó, írásos engedélyével lehetséges.

Információk

Az Önkormányzat weboldalán megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért az Önkormányzat felelősséget nem vállal. Az Önkormányzat nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldal használatából, annak használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

A személyes adatok védelme, panaszkezelés

Az Önkormányzat bármely, a weboldal használata során tudomására jutott személyes adatot az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendeletében (Általános Adatvédelmi Rendelet, „GDPR”) foglaltaknak megfelelően kezel, az Domaszék Nagyközség Önkormányzat általános Adatvédelmi Tájékoztatójában és az Adatkezelési Tájékoztató a www.domaszek.hu weboldaldalon megvalósuló adatkezelésről szóló tájékoztatóban rögzítettek szerint.

2023 All rights reserved - Domaszék
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Megszakítás