+3662/284-011
+3662/284-187
hivatal@domaszek.hu
hello world!

Rendeletek

  1. Home
  2. /
  3. Rendeletek

A Nemzeti Jogszabálytár egy web alapú szolgáltatás, amely jogszabályban meghatározott körben ingyenesen hozzáférhető jogszabálytár szolgáltatást biztosít számítógépen és mobiltelefonon.Gyors és könnyű keresés a Nemzeti Jogszabálytár felületén:

A Nemzeti Jogszabálytár jogi adatbázisában a fenti űrlap kitöltésével kereshet. A keresőkérdést az adatmezők kitöltésével tudja összeállítani.Keresési tippek

  • Nem szükséges minden adatmezőt kitölteni. Például az 1/1975. (II. 5.) KPM-BM rendelet lekérdezéséhez elégséges az Évszám (1975) és a Sorszám (1) mezők kitöltése.
  • A Sorszám megadásához használhat római számokat.
  • Csak hatályos opció választásával a keresőkérdésnek megfelelő, a lekérdezéskor hatályban lévő jogszabályok listája jelenik meg.
  • A Szókereső a keresett szó valamennyi toldalékolt alakját külön karakter beírása nélkül megjeleníti, kizárólag az adott szóra való szűkítéshez használja a Pontos szóra opciót. Kérjük, legyen figyelemmel arra, hogy a Szókeresővel kizárólag a jogszabályok címében és szövegében megtalálható szavakat lehet keresni. A jogszabály címében való kereséshez a Csak címben opció választásával van lehetőség.
  • Tárgyszó opció választásával van lehetőség az adott szabályozást leíró, a jogszabály szövegében esetleg nem szereplő kifejezések közötti keresésre.

A találatok megjelenítéséhez használja a Keresés gombot!

2023 All rights reserved - Domaszék
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Megszakítás