legifoto.jpg

Élményekben gazdag, eseménydús hetekkel zártuk a szorgalmi időszakot. A Kengurul görkorcsolyaversenyen óvodánk csapata a 4. helyen végzett. Gratulálunk a lelkes kis társaságnak! Május közepén meghívást kaptak a nagycsoportosok a Kistérségi Óvodák gyereknapjára, amelyet Üllésen rendeztek meg az idén. Nagyon változatos, érdekes programokon vehettek részt, a gyerekek.
A babatalálkozón a Mazsola csoportosok köszöntötték a 2012-ben született kisgyermekeket és szüleiket verssel, énekkel és tánccal. A „ Gyere mozogj velünk!" sportprojektünk zárónapját a sportcsarnokban tartottuk. Az utcai futóverseny után Gyuris Ibolya fittnes edző bemelegítő tornája következett, majd a csoportok különböző állomásokon bizonyíthatták ügyességüket. Nagy sikere volt a focinak, a floor ballnak, a judonak, de a célba dobás is nagyon népszerű volt. Aki mozgás közben megéhezett vagy megszomjazott a szülők jóvoltából csemegézhetett a finomabbnál finomabb gyümölcsökből és zöldségekből. Nagyon szépen köszönjük minden kedves szülőnek a támogatását! Május utolsó hétvégéjén elbúcsúztunk az iskolába induló 50 kispajtástól. Nagyon sikeres iskolás éveket kívánunk nekik! Ezúton szeretnénk megköszönni a Szülőknek a sok segítséget, az együttműködést, amellyel segítették munkánkat a nevelési év során!
A nyári takarítási szünet 2013. augusztus 12-től 30-ig lesz. Ez idő alatt óvodánk zárva tart!
Első nevelési napunk 2013. szeptember 2-án, hétfőn lesz.
Tanévnyitó szülői értekezletet minden csoportban 2013. augusztus 29-én, csütörtökön 1630-kor tartunk.
Minden Kedves Szülőt szeretettel várunk, azokat is, akinek gyermeke nem szeptembertől kezd el óvodába járni!
2013-ban óvodánk 30 éves. Ezt a jeles eseményt a szeptemberi Ovi- napon szeretnénk emlékezetessé tenni. Kérjük, ha van valakinek bármilyen emléke, fényképe az óvodáról hozza be nekünk névvel, címmel ellátva és a rendezvény után természetesen visszaadjuk!

Verőfényes napsütésben, minél több együtt töltött vidám napot kívánunk a családoknak!

A Kincskereső Óvoda apraja- nagyja