VISSZA A NYITÓOLDALRA FŐOLDAL

Arrow up
Arrow down

Doma Café

Utolsó frissítés: 2016. január 07. csütörtök, 09:00

 

Egy estére megnyitotta kapuit a helyi kávézó. Október 30-án kb. 30 fő beszélgetett komoly témákról rugalmas keretek között a Virtuális Falu Program részeként. A főbb témák között szerepelt a közösségfejlesztés, a szektorok közötti együttműködés (döntéshozók, vállalkozók, civil szervezetek, fiatalok, egyház), a kommunikáció fejlesztése, a fiatalok vidéken való boldogulása, a fennmaradás és fejlődés lehetőségei.

kerek

Mivel ez az alkalom mindenkit megérintett és új energiával töltött fel, elhatároztuk, hogy a közeljövőben is szervezünk ilyen kávéházi beszélgetést. Külön köszönet Bánfi Csabának, Kozma Eszternek, Masa Barbarának, Németh Magdolnának, Szécsi Attilának és a Doma TV munkatársainak!


További információ, jelentkezés: www.mhvisz.hu Kispéter Anett (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
A program az Erasmus+ program támogatásával valósult meg


 

← vissza

 

 

spacer module

 Mindenkit köszönt Domaszék!

Tisztelt Látogató!

polgrmester

Településünk a megyeszékhelytől, Szegedtől mindössze 12 km-re fekszik. Az újonnan átadott M5-ös autópálya-szakaszról közvetlen lehajtóval rendelkezik. A legfiatalabb a környező falvak között (1952-ben önállósult), s egyben a legdinamikusabban fejlődő is.

 Bővebben

 

domatv V4 yellow 1

konyvtar online 

 


5 White logo on black 106x75 

 

domatv1  domatv youtube 

Hírlevél feliratkozás