VISSZA A NYITÓOLDALRA FŐOLDAL

Arrow up
Arrow down

Idősek Világnapja - 2015

Utolsó frissítés: 2016. január 06. szerda, 14:31

 

Október elseje az idősek világnapja. Ebből az alkalomból köszöntjük mindazokat az embereket, akik hosszú élet munkáját, tapasztalatait tudják maguk mögött. Domaszék Községi Önkormányzat szeretettel gondolt a helyi idős emberekre, és szervezte meg tiszteletükre idén is az Idősek Napi ünnepséget. 2015. október 2-án sokan elfogadták a meghívást, és 13:00 órára szép számmal meg is töltötték a Sportcsarnokot a vendégek, hogy egy év elteltével újra találkozhassanak a barátok, ismerősök. Kispéter Géza polgármester ünnepi köszöntője után Sóki Károly plébános ünnepi gondolatai következtek.

DSC 0245 vágott

A Csillagfürt Néptánccsoport Mezőföldi táncokat bemutató előadása után a Domaszéki Népdalkör egyénileg összeállított műsorával kedveskedett a jelenlévőknek. Az ünneplés fénypontjaként következett a finom marhagulyás elfogyasztása, melyet a szorgos segítők terítettek be a meghívott idősek számára. Nyári Zoltán jóvoltából vidám zenés táncmulatság kerekedett délutánra az összejövetelből, minden résztvevő jól érezte magát. Idős szeretteinkre ne csak a napjukon gondoljunk, hanem az év minden napján, hisz szeretetükkel, bölcsességükkel ők is mindig a rendelkezésünkre állnak. Idős koruk tapasztalatával helyükre tudják tenni a dolgokat, tudják mi a jó, amit tovább adhatnak, s tudják mi az a rossz, amit el kell kerülni a következő generációnak. Vigyázni kell rájuk, segíteni őket, hogy a hosszú évek kemény munkája után örömteli életet élhessenek. Reméljük, hogy mi szervezők, hozzá tudtunk járulni ahhoz,hogy ezen a napon gondjaikat feledve jól érezzék magukat, megosztva egymással sok év emlékét, bánatát és örömét egyaránt. Ez úton is kívánunk jó egészséget, tartalmas, boldog életet minden idős embertársunknak.
Szervezők

← vissza

 

 

spacer module

 Mindenkit köszönt Domaszék!

Tisztelt Látogató!

polgrmester

Településünk a megyeszékhelytől, Szegedtől mindössze 12 km-re fekszik. Az újonnan átadott M5-ös autópálya-szakaszról közvetlen lehajtóval rendelkezik. A legfiatalabb a környező falvak között (1952-ben önállósult), s egyben a legdinamikusabban fejlődő is.

 Bővebben

 

domatv V4 yellow 1

konyvtar online 

 


5 White logo on black 106x75 

 

domatv1  domatv youtube 

Hírlevél feliratkozás