VISSZA A NYITÓOLDALRA FŐOLDAL

Arrow up
Arrow down

PÁLYÁZATOK

Belterületi vízelvezető-hálózat fejlesztése Domaszéken

Támogatási szerződés száma: TOP-2.1.3-15-CS1-2016-000014
Kedvezményezett: Domaszék Nagyközségi Önkormányzat

A fejlesztés célja, hogy Domaszék belterületén megfelelő vízelvezető rendszer épüljön ki, mely képes helyt állni az éghajlatváltozás okozta kritikus időjárási körülmények között is, különös tekintettel azokra az időszakokra, amikor rövid idő alatt nagy mennyiségű csapadék biztonságos elvezetését kell megoldani. Domaszék település teljes belterületén lehetővé válik a csapadékvíz elvezető rendszer kiépítése, mivel a jelen projektben megépülő csatornák befogadóként fognak működni az öblözetekben kiépítendő további vízelvezető csatornák számára.

BŐVEBBEN  http://www.belviz.elvezetes.domaszek.hu/  >>>

DSC 9013i

 

A Domaszéki Sportcsarnok komplex energetikai korszerűsítése

Támogatási szerződés száma: TOP-3.2.1-15-CS1-2016-00030
Kedvezményezett: Domaszék Községi Önkormányzat

Pályázatunk benyújtásának elsődleges célja, hogy az önkormányzat csökkentse az épületeinek fenntartási költségeit. Miután megvizsgáltuk az elérhető és számunkra minden szempontból kivitelezhető fejlesztési lehetőségeket mind műszaki, energetikai, mind gazdasági szempontból, a Domaszéki Sportcsarnok épületének komplex energetikai korszerűsítése mellett döntöttünk. A projekt keretében megvalósul az épület homlokzati hőszigetelése és homlokzati nyílászáróinak cseréje, valamint info-kommunikációs akadálymentesítése és akadálymentes mellékhelyiség kialakítása.

BŐVEBBEN  http://sportcsarnok.energetika.domaszek.hu/  >>>

20180130 092436 1

NAPELEMES RENDSZER TELEPÍTÉSE domaszék TELEPÜLÉSEN KeOP – 4.10.0/n/14 – 2014 - 0093

TÁJÉKOZTATÓ

napelemDomaszék Községi Önkormányzat 2015 januárjában 48,11 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a Környezet és Energia Operatív
  Program keretén belül meghirdetett „Fotovoltaikus rendszerek kialakítása” című kiírásra benyújtott pályázattal az Európai Unió támogatásával. A közel 50 millió forint összköltségvetésű beruházás által 4 napelemes rendszer telepítése történik az Önkormányzat tulajdonában álló épületekre. Domaszék Községi Önkormányzat pályázatot nyújtott be a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által kiírt pályázat keretében 2014 augusztusában, majd a pozitív  támogatói döntést követően a Támogatói Okirat 2015. május 11-én lépett hatályba. A projektjavaslat a KEOP-4.10.0/N/14-2014-0093 azonosító  számot kapta. A projekt címe: „Napelemes rendszer telepítése Domaszék településen”.

Bővebben...

Mórahalom és Térsége Ivóvízminőség-javító program KEOP-1.3.0/09-11-2011-0021

Domaszéken várhatóan közel 590 millió Forintból valósulhat meg az Európai Uniós normáknak megfelelő víz-szolgáltatás kiépítése

vizlogo1A Mórahalom és Térsége Ivóvízminőség-javító Önkormányzati Társulás támogatást nyert a „KEOP-1.3.0/09-11 Ivóvízminőség-javítás” tárgyú pályázati felhívás keretében a „Mórahalom és Térsége Ivóvízminőség-javító program” elnevezésű beruházásra. A projekt nettó összköltsége 4 248 192 808,-Ft, melyből KEOP támogatás 3 582 742 218,-Ft, BM Önerő Alap támogatás várhatóan nettó 664 201 180,-Ft, önerő pedig nettó 1 249 410,- Ft. A beruházás az Európai Unió támogatásával, a Kohéziós Alap társfinanszírozásában az Új Széchenyi Terv keretében valósul meg.

Bővebben...

Sportolási lehetőségek bővítése a kerékpárút kapcsán

kerekparDomaszéken a LEADER program keretében valósult meg az a pályázat, melyben sportolási lehetőségek bővítésére és népszerűsítésére nyert el a település 5.000.000 Ft-os támogatást, 100% támogatási intenzitás mellett.A projekt keretében a Mórahalom és Domaszék közt, már korábban kiépült kerékpárút mellé, kerékpáros pihenők kerültek elhelyezésre, melyeket néhány hete már használhatnak is a kerékpárosok. Ezen felül, továbbá 28 db kerékpár is beszerzésre került, melyek kölcsönzése csoportok részére folyamatosan lehetséges lesz, a Domatisz Nonprofit Kft-n keresztül, előzetes bejelentkezés alapján.

Bővebben...

Pályázati összefoglaló - 2014. április

palyazat2A 2007-2013-as EU programozási időszak lezárultával, több pályázatunk is befejeződött, viszont a folyamatban lévő pályázataink zárására még nem került sor. Ebben az időszakban Önkormányzatunk számos fejlesztési lehetőséghez és pályázati forráshoz jutott hozzá. Annak ellenére, hogy a források az időszak végén apadtak, az utolsó időszakban is nagyon sok projektet kezdtünk meg, fejeztünk be, illetve számos új pályázatot is benyújtottunk, melyek elbírálása, jelenleg is folyamatban van. Az alábbi összefoglalásban egy rövid tájékoztató szerepel az elmúlt időszak munkájáról.

Bővebben...
kozlony allamkincstar logo njt

magyarorszag hu

csmkh